شروع دوره آموزشی سرباز ماهر در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۹ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۵ کد : ۴۹۱۳۰ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.
شروع دوره آموزشی سرباز ماهر در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، علی امیدی مدیر مرکز آموزش های تخصصی شماره 8 این واحد گفت‎: براساس تفاهم نامه همکاری ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی مبنی بر همکاری و ایفای نقش در فرآیند برنامه های طرح جامع مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح، طرح سرباز ماهر توسط این مرکز برگزار می شود.

وی افزود: یک هزار نفر از کارکنان وظیفه آجا استان اصفهان در قالب این طرح به مدت 80 ساعت از تاریخ 01/ 07/ 1401 آموزش خواهند دید.

امیدی ادامه داد: پس از برگزاری دوره سرباز ماهر از افراد شرکت کننده، آزمون پایانی گرفته می شود و برای آن دسته از افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره شوند گواهینامه پایان دوره صادر می شود.