تشکیل دپارتمان تخصصی آیلتس در مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۴۹۲۵۷ آموزش و کارآفرینی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حمیده ستایش مهر مدیر مرکز آموزشهای تخصصی شماره 4 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: تا کنون دوره‌های آموزشی آمادگی آزمون بین المللی زبان‌های خارجی از جمله آیلتس به صورت مشترک با سایر دوره‌های آموزشی زبان انگلیسی در شورای علمی زبان برنامه‌ریزی و اجرا می‌شد که با کاستی‌هایی همراه بود اما با توجه به استقبال فراگیران و نیاز به برنامه‌ریزی تخصصی و بازنگری منابع آموزشی، شورای علمی گروه زبان‌های خارجی این واحد تصمیم گرفت دپارتمان ویژه‌ای برای دوره‌های آموزشی آمادگی آزمون آیلتس تشکیل شود.

ستایش مهر افزود: بر اساس مصوبات این شورا، دپارتمان‌های تخصصی آزمون آیلتس در محل مرکز شماره 4 این واحد واقع در خیابان توحید فعالیت خود را آغاز کرده است. بازنگری و انجام اصلاحات احتمالی در منابع آموزشی، برنامه ریزی تخصصی برای متقاضیان شرکت در آزمون آیلتس، آموزش و پشتیبانی، تریت مدرسین آیلتس و آشنایی آنان با شیوه های تصحیح و نمره دهی آزمون، برگزاری آزمون‌های آزمایشی (IELTS Mock Test) و اخذ مجور برگزاری آزمون، برگزاری همایش و اجرای بوت کمپ، از جمله برنامه‌های اجرایی این دپارتمان است.

علاقمندان برای کسب اطلاعات تکمیلی و برنامه‌های اجرایی این معاونت می‌توانند به پورتال www.jdeiut.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: آیلتس دپارتمان تخصصی آیلتس معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان