توسط واحد صنعتی اصفهان:

کتاب " انتخاب ژنومی در حیوانات " وارد بازار نشر شد

۰۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۹۸۰ فرهنگی
کتاب " انتخاب ژنومی در حیوانات " وارد بازار نشر شد

توسط شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب " انتخاب ژنومی در حیوانات " تالیف دکتر احد شادپرور و دکتر فرجاد رفیعی، وارد بازار نشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، همگام با پیشرفت دانش بشری در تمامی زمینه‌ها، علوم ژنتیک و اصلاح نژاد دام به عنوان یکی از شاخه‌های دانش کشاورزی نوین نیز رشد و پیشرفت چشمگیری داشته است. در این بین ورود نسل جدید روشهای توالی یابی این حوزه، انقلابی عظیم در مباحث موجود ایجاد نمود.

کتاب حاضر، یکی از منابع جدید و تقریباً منحصربه فرد در رابطه با انتخاب ژنومی در حیوانات بوده که در سالهای اخیر، همگام با سایر مجامع علمی جهان، در دانشگاه‌های ایران در دوره‌های تکمیلی تدریس و مورد توجه قرار گرفته است.

گفتنی است؛ این کتاب در 330 صفحه و تیراژ 1000 نسخه به بازار نشر عرضه شده و علاقمندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و یا سفارش و تهیه کتاب با شماره  03133912594 فروشگاه کتاب جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس حاصل نمایند.