توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برگزاری کارکاه آموزشی اصول مربی گری Coaching

۱۷ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۵ کد : ۵۰۳۲۰ آموزش و کارآفرینی
کارگاه اصول مربی گری (Coching) ویژه مدیران اجرایی صنعت برق استان اصفهان توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری کارکاه آموزشی اصول مربی گری Coaching

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حسن ابراهیمیان کارشناس آموزش های سازمانی این واحد اظهار کرد: کارگاه اصول مربی گری (Coching) ویژه مدیران اجرایی شرکت برق منطقه ای استان اصفهان توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه آموزشی 16 ساعته در محل شرکت برق منطقه ای استان اصفهان و با حضور برگزار شد. در این دوره کاملا عملی، مدیران اجرای صنعت برق استان اصفهان با تفاوت های مربی گری (coaching)، مرشدی (Mentoring) و مشاوره (consulting) در محیط کاری خود آشنا شده و اهمیت و ضرورت مربی گری در پرورش و استعدادیابی نیروی انسانی زیر مجموعه خود را فرا گرفتند.

دکتر محمدی الیاسی دانشیار مدرس دانشگاه تهران و استاد این دوره آموزشی، تقویت مهارت مربی گیری را باعث رشد و شکوفایی سازمان دانست و عنوان کرد: لازمه شکل گیری فعالیت مربی گری توسط مدیران و سرپرستان در محیط کاری، کسب مهارت های برقراری روابط مبتنی بر اعتماد و عواطف مثبت با کارکنان است.

کلید واژه ها: اصول مربی گری Coaching Mentoring consulting معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان