به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «مواد آنتروپی بالا - چالش ها و چشم انداز» وارد بازار نشر شد

۳۰ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۸ کد : ۵۰۸۴۸ فرهنگی
کتاب «مواد آنتروپی بالا - چالش ها و چشم انداز» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «مواد آنتروپی بالا - چالش ها و چشم انداز» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مواد آنتروپی بالا - چالش ها و چشم انداز» تألیف ویدونگ لی - پیتر کی لیاو، ترجمه دکتر سید محمود منیر واقفی و دکتر پدرام وردی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 221 صفحه و نه فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

هدف از این کتاب فراهم­ سازی بستری برای محققان در حوزه مواد آنتروپی بالا است تا دیدگاه­ ها و تحقیقات جدید خود را به اشتراک گذارند.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت 2 میلیون ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان