به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «اصول و مبانی زارعت» وارد بازار نشر شد

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۳ کد : ۵۱۱۹۱ فرهنگی
کتاب « اصول و مبانی زارعت – نگارش چهارم» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «اصول و مبانی زارعت» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول و مبانی زارعت – نگارش چهارم» تألیف دکتر محمدرضا خواجه پور، با شمارگان 500 نسخه، دارای 647 صفحه و 21 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی تمام مباحث مرتبط با تصمیم گیری های زارعی با استفاده از آخرین یافته های علمی و در انطباق با شرایط واقعی زراعت نیمه مکانیزه تا مکانیزه و نیز اقلیم های اصلی موجود در کشور به نحو مناسبی ارائه شده است.

چاپ اول (نگارش چهارم) این کتاب در پاییز 1401 با قیمت 2 میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد، علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ کتاب اصول و مبانی زارعت