به همت معاونت آموزش و کارفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آموزشی «طراحی محصول» برگزار شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۶ کد : ۵۱۲۲۱ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی «طراحی محصول» ویژه واحدهای خوشه پوشاک در منطقه صنعتی خورزوق با حمایت شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان آغاز شد.
دوره آموزشی «طراحی محصول» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس غلامرضا ریحانی معاون آموزش و کارآفرین واحد اظهار کرد: در ادامه توسعه همکاری با معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان و پیگیری ها و مذاکرات انجام شده در این خصوص و با توجه به همکاری های آموزشی قبلی و حسن همکاری فیمابین، قرارداد برگزاری آموزش های تخصصی ویژه شرکت های مستقر در شهرک های صنعتی با این معاونت منعقد شد.
وی افزود: در همین راستا دوره آموزشی «طراحی محصول» به مدت 10 ساعت ویژه واحدهای خوشه صنعتی پوشاک در منطقه صنعتی خورزوق با حمایت و نظارت معاونت صنایع کوچک  شرکت شهرک های صنعتی استان آغاز و مورد  استقبال بنگاه های فعال در خوشه پوشاک خورزوق قرار گرفت .

ریحانی گفت: این دوره های آموزشی با مساعدت و همکاری عاملیت توسعه خوشه پوشاک خورزوق به منظور  توانمندسازی واحدهای فعال در قالب خوشه پوشاک منطقه صنعتی خورزوق برگزار می شود.

در ادامه این قرارداد دوره های آموزشی «تولید محتوا در شبکه های اجتماعی»  و «اصول مدیریت کارگاه های تولیدی پوشاک» نیز برگزار خواهد شد.

کلید واژه ها: طراحی محصول واحدهای خوشه پوشاک تولید محتوا در شبکه های اجتماعی معاونت آموزش و کارفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان