توسط معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

اجرای مطالعات ژئوفیزیک در روستاهای همگین، کلهرود و هرند

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۹ کد : ۵۱۲۳۱ پژوهشی تاپ خبر
معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مجری مطالعات ژئوفیزیک در روستاهای همگین-کلهرود شد.
اجرای مطالعات ژئوفیزیک در روستاهای همگین، کلهرود و هرند

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر علی قاسمی سرپرست معاونت پژوهشی این واحد اظهار کرد: معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مجری مطالعات ژئوفیزیک در روستاهای همگین، کلهرود و هرند به کارفرمایی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و شرکت شهرک های صنعتی استان اصفهان شد.

قاسمی افزود: در این پروژه‌ها، بررسی های ساختار زمین شناسی عمقی، اکتشاف آب زیرزمینی و تعیین تخلخل و تراوایی آبرفت و سازند سخت به منظور شناسایی منطقه مناسب جهت حفر چاه در اراضی روستاهای مذکور انجام شد.

وی ادامه داد: در این مطالعات پس از طراحی و پیاده سازی 180 ایستگاه اندازه گیری، اطلاعات مورد نظر با استفاده از تکنیک ژئوفیزیک به روش مقاومت سنجی و با آرایه های «شلومبرژه» و «قطبی-دو قطبی» اندازه گیری شد و تفسیر داده‌های به دست‌آمده در قالب نقشه های مقاطع مقاومت الکتریکی تهیه و ترسیم شد.

سرپرست معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پایان گفت: با توجه به اطلاعات گردآوری شده، گزارش فنی این مطالعات تهیه و جهت بهره برداری از نتایج تحویل کارفرما گردید.

کلید واژه ها: ژئوفیزیک زمین شناسی عمقی اکتشاف آب زیرزمینی آبرفت حفر چاه