برگزاری دوره آموزشی تخصصی پیکر بندی تجهیزات پست برق

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۱۵۰۵ آموزش و کارآفرینی
دوره آموزشی تخصصی پیکر بندی تجهیزات پست برق طبق پروتکل ۶۱۸۵۰ برای اولین بار توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان برگزار شد.
برگزاری دوره آموزشی تخصصی پیکر بندی تجهیزات پست برق

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حسن ابراهیمیان کارشناس اجرایی آموزش این واحد اظهار کرد: دوره تخصصی پیکربندی پروتکل 61580 ویژه کارشناسان ارشد حوزه برق استان اصفهان توسط دپاتمان فنی و مهندسی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

ابراهیمیان افزود: این پروتکل پیشرفته‌ترین و فراگیرترین استاندارد برای ارتباطات داخلی پست های برق بر پایه پروتکل TCP/IP و با قابلیت‌ رفع محدودیت‌های سیستم اتوماسیون است.

این دوره آموزشی با تدریس دکتر ایرج رفیعی و مهندس ماتیا مانگاسار به صورت اجرای مشترک برگزار شد و مدرس دوره در خصوص این پروتکل گفت: هدف از تدوین استاندارد IEC61850 پیکر بندی مخابراتی در پست‌های برق و برای ایجاد توانایی تبادل اطلاعات میان ادوات هوشمند است که سازندگان آنها متفاوت هستند و بدینوسیله آنها قادرند که به طور نامحدود اطلاعات را میان خود مبادله کنند.

کلید واژه ها: پیکر بندی تجهیزات پست برق پروتکل TCP/IP برق استان اصفهان معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان