با حکم دکتر مسلمی نائینی؛

سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی منصوب شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۴ کد : ۵۱۵۰۹ عمومی
رییس جهاددانشگاهی با صدور حکمی دکتر محمد محسن غفوریان نادرنژاد را به‌عنوان سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی این نهاد منصوب کرد.
سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی ضمن پذیرش استعفای دکتر محمدصادق بیجندی، با صدور حکمی دکتر محمد محسن غفوریان نادرنژاد را به‌عنوان سرپرست معاونت آموزش و کارآفرینی این نهاد منصوب کرد.

در این حکم آمده است:
امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز در آن معاونت با استفاده از امکانات و تجربیات موجود در انجام وظایف تعیین‌شده موفق و مؤید باشید.

گفتنی است، دکتر غفوریان نادرنژاد پیش‌ازاین به‌عنوان مدیرکل دبیرخانه امور اعضای هیأت علمی و کمیسیون‌های دائمی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی مشغول به کار بود.

این عضو هیات علمی جهاددانشگاهی با مدرک دکتری علوم ارتباطات اجتماعی مدیرکلی دفتر بودجه، تشکیلات و روش‌ها و مدیرکل امور اداری جهاددانشگاهی در کارنامه خود دارد.

گفتنی است، دکتر مسلمی نائینی در نامه‌ای با پذیرش استعفای دکتر محمدصادق بیجندی از خدمات وی در زمان تصدی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی تقدیر و تشکر کرد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی