به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی» وارد بازار نشر شد

۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۷ کد : ۵۱۷۸۶ فرهنگی
کتاب «آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی» تألیف محمدرضا رستمی، مهسا علی کرد، رضا آقا بیگی، مهران نادری، مینا میرزا نجفی زنجانی و بهنوش انصاری، با شمارگان 500 نسخه، دارای 243 صفحهو 5 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی روش های آنالیز دستگاهی که کاربرد گسترده‌ای در علوم مواد غذایی دارد پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت یک میلیون و 200 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان آنالیز دستگاهی در صنایع غذایی