با حکم رییس جهاددانشگاهی؛

سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی منصوب شد

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۶ کد : ۵۱۸۵۳ عمومی
با حکم رییس جهاددانشگاهی سید رضی آقا سیدی به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد منصوب
سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حسن مسلمی نائینی رییس جهاددانشگاهی با پذیرش استعفای دکتر مهدی باصولی، در حکمی سید رضی آقا سیدی را به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع این نهاد منصوب کرد.
در این حکم آمده است:

امید است با اتکال به خداوند متعال و با همفکری و همکاری جهادگران عزیز در آن معاونت و با استفاده بهینه از امکانات و تجربیات موجود در انجام وظایف تعیین شده موفق و موید باشید.

گفتنی است سید رضی آقا سیدی که پیش از این به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قزوین مشغول به کار بود، در کارنامه خود مدیرکل اداره تعالی سرمایه انسانی و توسعه رفاه جهاددانشگاهی را دارد.

همچنین دکتر مسلمی نائینی در نامه‌ای جداگانه ضمن پذیرش استعفای دکتر مهدی باصولی، از خدمات وی در زمان تصدی پست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی تشکر و قدردانی کرد.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی انتصاب