به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

برگزاری دوره های آموزشی صفر تا صد مالیات

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۵۲۰۸۳ آموزش و کارآفرینی
دوره های صفر تا صد مالیاتی به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.
برگزاری دوره های آموزشی صفر تا صد مالیات

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ندا معین مدیر مرکز آموزش های کوتاه مدت شماره 3 این واحد اظهار کرد: کسب ‌و کارها تکالیف مالیاتی متعددی دارند و در صورت عدم انجام آن با جریمه‌های بسیار سنگینی مواجه می‌شوند، بررسی های میدانی و تعامل با متولیان نشان می دهد که برخی از قصورها که منجر به این جرایم می شود ناشی از عدم آگاهی مودیان و مسؤولین مالی کسب و کارها است لذا دوره های صفر تا صد مالیاتی به همت 3 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.

معین افزود: متقاضیان این دوره کاربردی و تخصصی حسابداران، حسابرسان، مدیران مالی و مدیران عامل شرکت ها، صاحبان مشاغل و کسب و کارها بوده و طی این دوره با قانون مالیات مستقیم، مالیات بر درآمد حقوق، اشخاص حقوقی، معافیت های مالیاتی، جرایم و بخشودنی ها، قانون مالیات غیر مستقیم، مشمولین قانون مالیات بر ارزش افزوده و نحوه محاسبه آن، معافیت ها، کار با نرم افزارهای مالیاتی با استفاده از اطلاعات واقعی، کار با نرم افزار حقوق، کار با فهرست معاملات فصلی، تهیه و تکمیل اظهارنامه های مالیات بر ارزش افزوده و مالیات عملکرد و ... به طور کامل آشنا خواهند شد.

وی گفت: علاقمندان می توانند برای شرکت در این دوره به نشانی نجف آباد، خیابان شریعتی، چهارراه بازار، جنب بانک ملت، مرکز آموزش شماره 3 معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا به پورتال www.jdeiut.ir  مراجعه کنند همچنین از طریق تماس با شماره تلفن 3849-031 اطلاعات لازم را دریافت نمایند.

کلید واژه ها: مالیات دوره آموزشی صفر تا صد مالیات معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان