برگزاری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۹ کد : ۵۲۰۹۱ فرهنگی
مرحله مقدماتی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران استان اصفهان برگزار گردید.
برگزاری یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران با حضور 24 تیم از دانشجویان دانشگاه های مختلف استان اصفهان برگزار شد و در مرحله اول این مسابقات 24 تیم در قالب 12 مسابقه به رقابت پرداختند.

با حضور 12 تیم راه یافته به مرحله دوم 6 مسابقه برگزار و سه تیم به عنوان برنده و یک تیم به عنوان بهترین بازنده راهی مرحله سوم شدند تا به صورت زوجی با یکدیگر مناظره کنند.

گفتنی است این دوره از مسابقات به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد اصفهان و واحد صنعتی اصفهان در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان اصفهان مناظره سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان