به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «آلیاژهای آنتروپی بالا به زبان ساده» وارد بازار نشر شد

۱۱ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۲۲۱۰ فرهنگی
کتاب «آلیاژهای آنتروپی بالا به زبان ساده» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «آلیاژهای آنتروپی بالا به زبان ساده» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «آلیاژهای آنتروپی بالا به زبان ساده»، گردآوری و تدوین دکتر پدرام وردی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 139 صفحه و 4 فصل، در قطع رقعی چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در ادامه شش ترجمه قبلی این نویسنده که در حوزه ی آلیاژهای آنتروپی بالا وارد بازار نشر شده است، این کتاب در تلاش است تا مبحث آلیاژهای آنتروپی بالا را به زبان ساده معرفی کند.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت یک میلیون و 500 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان آلیاژهای آنتروپی بالا به زبان ساده