به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «اصول پایه علوم ورزشی» وارد بازار نشر شد

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۱ کد : ۵۲۲۴۵ فرهنگی
کتاب «اصول پایه علوم ورزشی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «اصول پایه علوم ورزشی» وارد بازار نشر شد

به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب «اصول پایه علوم ورزشی»، تألیف دکتر مجتبی بابایی خورزوقی، دکتر محمدرضا باتوانی و مهناز منشوری، با شمارگان 500 نسخه، دارای 176 صفحه و 6 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب مجموعه‌ای خلاصه از دانش تربیت‌بدنی و علوم ورزشی است که قصد دارد توجه شما را  به بدن و فعالیت جسمانی بیشتر نماید.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت 900 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اصول پایه علوم ورزشی