برگزاری دوره های آموزشی سالید ورک

۱۲ دی ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۲ کد : ۵۲۲۵۳ آموزش و کارآفرینی
دوره های آموزشی سالید ورک به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می شود.
برگزاری دوره های آموزشی سالید ورک

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ندا معین مدیر مرکز آموزش شماره 3 این واحد اظهار کرد: دوره های آموزشی سالید ورک اصفهان برای افراد علاقه مند به طراحی قطعات و ماشین آلات صنعتی و یا افرادی که قصد ساخت تجهیزات صنعتی را دارند برگزار می شود.

معین افزود: در این دوره آموزشی متقاضیان با تقسیم بندی CAE / CAM / CAD، نحوه استفاده از نرم افزار help و TOTURIAL، محیط drawing, assembly و part،روند طراحی قطعات و دستگاه ها، قابلیت قالب سازی، آنالیز قالب تزریق پلاستیک، روند تحلیل استاتیکی دینامیکی و سیالاتی، معرفی شبیه سازی و انیمیشن سازی، آشنایی با صفحات ترسیم و مبدا مختصات در نرم افزار، نحوه ورود به محیط Sketch و اصول طراحی در این محیط، معرفی دستورات طراحی دو بعدی شامل rectangle, arc, spline, circle, line, و ... به طور کامل آشنا خواهند شد.

وی گفت: علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی، نجف آباد، خیابان شریعتی، چهارراه بازار، جنب بانک ملت، مرکز آموزش شماره 3 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا بگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن 3849-031 پاسخگوی سوالات شماست.

کلید واژه ها: سالید ورک دوره آموزشی سالید ورک معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان