با فرارسیدن سومین سالگرد آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی انجام می‌شود؛

برگزاری مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط جهاددانشگاهی/ ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۷ کد : ۵۲۲۸۱ عمومی تاپ خبر
با فرارسیدن سومین سالگرد آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، با فرارسیدن 13 دی‌ماه، سومین سالروز آسمانی شدن سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران شهیدش، مسابقه پیامکی «جان‌فدا» توسط اداره کل روابط عمومی جهاددانشگاهی ویژه جهادگران سراسر کشور و خانواده آنها در دو بخش برگزار می‌شود.

بخش اول این مسابقه شامل پاسخ به پنج سؤال چهارگزینه‌ای و ارسال جواب صحیح در قالب یک عدد پنج‌رقمی به سر شماره ۳۰۰۰۱۳۵۹ است. در این بخش به ۲۰ نفر از برگزیدگان به‌قیدقرعه کارت هدیه 10 میلیون ریالی اهدا می‌شود.

بخش دوم این مسابقه نیز اختصاص به دل‌نوشته‌ای حداکثر ۶۰ کلمه‌ای از زبان انگشتر سردار اختصاص دارد که علاقه‌مندان می‌توانند متن پیشنهادی خود را به سرشماره ۳۰۰۰۱۳۵۹ ارسال کنند. در این بخش نیز جوایز 20 تا 50میلیون ریالی برای پنج نفر اول در نظر گرفته‌شده است.

شرایط شرکت در مسابقه پیامکی «جان‌فدا»

بخش اول:
✓ پاسخ به سؤالات چهارگزینه‌ای زیر و ارسال عدد گزینه‌های صحیح در قالب یک عدد 5 رقمی از چپ به راست به سرشماره «30001359»

1 – حضرت امیر (ع) در خطبه 193 نهج‌البلاغه در مورد فضائل چه کسانی می‌فرماید:
«.... خیر از سوی او سرازیر است و شرّ از او، پشت کرده است. در سختی‌های زلزله‌افکن، وقار دارد، در ناگواری‌ها بردبار و در خوشی‌ها سپاسگزار است...»

1) متقین
2) فرشتگان
3) کوفیان
4) حجّاج

2- نامه‌ی اعلام شکست توطئه سیاه، خطرناک و طوفانِ مسموم داعش در چه تاریخی توسط شهید حاج قاسم سلیمانی (ره) به استحضار رهبر معظم انقلاب اسلامی رسید؟

1) 30 آبان 1384
2) 30 آبان 1390
3) 30 آبان 1396
4) 30 آبان 1398

3- این بیانات در توصیف ویژگی‌های سردار سلیمانی (ره) از کیست؟
«اخلاص شهید از همه این ویژگی‌ها [سایر صفات شخصی شهید سلیمانی] برتر بود و همین باعث شد پروردگار او را در دنیا این‌گونه محلّ احترام و تمجید و تجلیل قرار دهد ... باید همه سعی‌کنیم خصوصیات او را در خود به وجود آوریم ... نباید به گونه‌ای سخن گفت و عمل کرد که خصوصیات سردار، ماورایی و دست‌نیافتنی تصور شود.»

1) رهبر معظم انقلاب اسلامی
2) سیدحسن نصرالله
3) سردار اسماعیل قاآنی
4) اسماعیل هنیه رئیس دفترسیاسی حماس

4 – در تقویم رسمی جمهوری اسلامی ایران، کدام تاریخ به عنوان روز جهانی مقاومت نام گرفته است؟

1) 8 شهریور
2) 13 دی
3) 13 آبان
4) 8 بهمن

5- رمز عملیات بزرگ موشکی شهید سلیمانی(ره) در کرمانشاه علیه نیروهای تروریستی فرماندهی مرکزی آمریکا در پایگاه عین‌الأسد چه بود؟

1) یا زهرا(س)
2) یا علی بن ابیطالب(ع)
3) نصرمن الله و فتح قریب
4) یا اباالفضل‌ العباس(ع)

جوایز این بخش :
✓ به 20 نفر از برگزیدگان به قید قرعه کارت هدیه 10 میلیون ریالی اهدا می‌شود.

بخش دوم :
✓ دل‌نوشته‌ای حداکثر 60 واژه‌ای از زبان انگشتر سردار و ارسال متن در قالب پیامک به سرشماره«30001359 »

جوایز این بخش :

نفراول : کارت هدیه 50 میلیون ریالی
نفر دوم : کارت هدیه 40 میلیون ریالی
نفر سوم : کارت هدیه 30 میلیون ریالی
نفر چهارم : کارت هدیه 25 میلیون ریالی
نفر پنجم : کارت هدیه 20 میلیون ریالی

نکات مهم شرکت در مسابقه

✓ هر یک از اعضای جهاددانشگاهی و خانواده آنها می‌توانند به‌دلخواه در یک یا هر دو بخش مسابقه شرکت کنند.
✓ برای شرکت در هر بخش از مسابقه یک پیامک مجزا ارسال شود.

علاقه‌مندان حداکثر تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 20 دی‌ماه 1401 فرصت دارند تا در این مسابقه پیامکی شرکت کنند.