پروژه‌ "طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ابعاد سرامیک به روش پردازش تصویر" اجرایی شد

۱۹ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۴ کد : ۵۲۵۱۲ پژوهشی
پروژه پژوهشی طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ابعاد سرامیک به روش پردازش تصویر توسط کروه پژوهشی برق کنترل جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر مسعود عسکری مدیر گروه پژوهشی برق کنترل این واحد اظهار کرد: پروژه پژوهشی طراحی و ساخت دستگاه اندازه گیری ابعاد سرامیک به روش پردازش تصویر به کارفرمایی کارخانه پاسارگاد سرام آباده توسط کروه پژوهشی برق کنترل جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اجرایی شد.

عسکری افزود: ابعاد سرامیک توسط سیستم هوشمند پردازش تصویر در انتهای خط تولید سرامیک اندازه‌گیری و سرامیک‌ها از نظر ابعاد، درجه‌بندی می شوند.

مدیر گروه پژوهشی برق کنترل جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان عنوان کرد: هدف اجرای این پروژه افزایش کیفیت تولید سرامیک در کشور است.

کلید واژه ها: دستگاه اندازه‌گیری ابعاد سرامیک پردازش تصویر پاسارگاد سرام آباده