پیام تسلیت رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در پی درگذشت مادر شهید فرامرز آذری

۰۲ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۳ کد : ۵۲۹۰۰ عمومی تاپ خبر
مادر شهید فرامرز آذری، از شهدای والا مقام جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به سوی حق شتافت.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حاجیه خانم پوران دخت آذری، مادر شهید والامقام فرامرز آذری از شهدای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در هشت سال دفاع مقدس، به سوی حق شتافت.

مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی پیامی درگذشت این بانوی مؤمنه، اسوه صبر، ایثار و فداکاری را چنین تسلیت گفت:

انا لله و انا الیه راجعون

ایمان و ایثار مادران معظم شهدا که فرزندان خویش را در پاسداشت آرمان ها و ارزش های والای الهی، اسلامی و انقلابی هدیه کردند در وصف نمی گنجد و کلمات قادر به ستودن صبر جمیل این بانوان مؤمن والامقام نیست.

شهید مهندس فرامرز آذری، جهادگر مخلص و مؤمنی که به واسطه خدمات مهندسی که در زمان حضور در جبهه ها داشته، مایه فخر و مباهات جهاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی اصفهان است.

این شهید، پرورش یافته دامن پاک مادری مؤمنه بوده است، چرا که از دامن زن، مرد به معراج می رود.

جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با نهایت تأثر و تألم درگذشت حاجیه خانم پوران دخت آذری را تسلیت عرض نموده و برای خانواده محترم و بازماندگان صبر و برای آن مادر عزیز سفر کرده علو درجات در بارگاه الهی و همنشینی با حضرت زهرا سلام الله علیها را مسئلت می نماید.

کلید واژه ها: شهید فرامرزآذری شهدای جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان