به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب « اکولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهی» وارد بازار نشر شد

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۲۹۵۳ فرهنگی
کتاب «اکولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهی (از سطح ژن ها تا اثرات کلی)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب « اکولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اکولوژی متابولیت‌های ثانویه گیاهی ( از سطح ژن ها تا اثرات کلی)» تألیف گلن آر. ایاسون؛ مارسل دیکه؛ سوزان ای. هارتلی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 455 صفحه و 15 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این کتاب تحولات علمی اخیر را مرور می ‌نماید و دیدگاهی جدید از عملکرد، اکولوژی و تکامل متابولیت ‌های ثانویه گیاهی ارائه می‌ دهد که پیشرفت‌ های اخیر در آگاهی ما از نقش‌ های یکپارچه آن ‌ها در ارتباط سیستم ‌های طبیعی را در نظر می‌ گیرد.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت 2 میلیون و 300 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان