انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برای دومین سال متوالی شعبه شایسته تقدیر شد

۰۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۶ کد : ۵۲۹۸۷ فرهنگی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واخد صنعتی اصفهان، انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بین شعب انتشارات جهاد دانشگاهی، شعبه شایسته تقدیر شد.

گفتنی است این شعبه برای دومین سال متوالی شایسته تقدیر شد و حامد علی اکبرزاده رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و علیرضا کلانتر مهرجردی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی طی اهدای لوحی از مدیر این شعبه رضا زمانی زاده تقدیر کردند.

در متن این لوح سپاس آمده است:

بسم االله الرحمن الرحیم

و یزکیهم و یعلمهم الکتاب و الحکمه (آل عمران، 164)

برادر ارجمند جناب آقای زمانی زاده

مدیر محترم انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

بی گمان خدمات ارزشمند آن مجموعه در عرصه ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی، توسعه و تعمیق نشر و تولید آثار دانشگاهی به منزله یکی از مأموریت های اصلی فرهنگی جهاد دانشگاهی شایان تقدیر است و ان شا الله نتایج و برکات این مجاهدت های فرهنگی بیش از پیش در جامعه دانشگاهی کشور آشکار خواهد شد.

اینک همزمان با هشتمین گردهمایی شعب سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در سراسر کشور برای ارج نهادن به مساعی بی دریغ شما و نیز از آنجا که

انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان شعبه شایسته تقدیر انتخاب شده است با اهدا لوح سپاس دستاوردهای آن مجموعه را صمیمانه ارج می نهیم.

توفیق روزافزون شما و همکاران ارجمند را در همه عرصه های خدمت به دانشگاه و جامعه و ایران اسلامی از خداوند متعال خواستاریم.

حامد علی اکبرزاده رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی - علیرضا کلانتر مهرجردی سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی

کلید واژه ها: لوح تقدیر شعبه شایسته تقدیر شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان