رونمایی از دستگاه حذف آلودگی نیترات از آب آشامیدنی در واحد صنعتی اصفهان

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۲ کد : ۵۳۱۵ پژوهشی
دستگاه حذف نیترات از آب آشامیدنی، در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان رونمایی شد.
رونمایی از دستگاه حذف آلودگی نیترات از آب آشامیدنی  در واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، با حضور دکتر پور عابدی معاون پژوهش و فنآوری جهاددانشگاهی، مهندس مرتضی تیموری رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر محب رئیس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر رجبی مدیر تحقیق و پژوهش شرکت آب منطقه ای اصفهان، ابوذر پور مدنی معاون پژوهشی، معاونین و مدیران و اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان  از "دستگاه حذف آلودگی نیترات از آب آشامیدنی" رونمایی شد.

مدیر گروه شیمی و مهندسی شیمی واحد صنعتی اصفهان گفت: این دستگاه در سیستم های تصفیه آب بمنظور کاهش بار آلودگی نیترات از آب آشامیدنی، به روش نانو فیلتراسیون، کاربرد دارد.

مهندس نوید ناصری افزود: در این روش موفق شدیم 95 در صد از آلودگی نیترات آب را برطرف کنیم و این روش نسبت به روش های متداول مانند اسموز معکوس و رزین تبادل یونی در حذف نیترات، از راندمان بالاتری برخوردار است.