به همت معاونت آموزش وکارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

همایش زبان آلمانی برگزار شد

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۴ کد : ۵۳۲۰۲ آموزش و کارآفرینی
همایش زبان آلمانی با هدف آشنایی متقاضیان فراگیری زبان آلمانی با متدها، سرفصل ها، کادر مدرسین و دوره های زبان آلمانی برگزار شد.
همایش زبان آلمانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، همایش زبان آلمانی با هدف آشنایی متقاضیان فراگیری زبان آلمانی با متدها، سرفصل ها، کادر مدرسین و دوره های زبان آلمانی توسط مرکز آموزش های تخصصی شماره 4 (توحید) جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در تالار استاد فرشچیان برگزار شد.

حمیده ستایش مهر مدیر مرکز شماره 4 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: در ابتدای این همایش دکتر صفاپور عضو هیئت مدیره انجمن صنفی کاریابی استان اصفهان درخصوص دوره ها، آزمون های بین المللی گوته و Osd،‌ بایدها و نبایدهای کار در آلمان و همچنین معرفی مشاغل در آلمان صحبت کردند.

وی گفت: در ادامه مهندس لینا مشعلی و دکتر جلیل پورعجم از مدرسین مطرح زبان آلمانی مرکز آموزش جهاددانشگاهی درخصوص سطوح دوره های  آلمانی مورد نیاز، بسته به شرایط کاری یا مهاجرت به آلمان صحبت کردند و به پرسش های حاضرین پاسخ دادند، در نهایت این همایش با تعیین سطح و مشاوره خاتمه یافت.

ستایش مهر عنوان کرد: زبان آلمانی در مرکز توحید جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان  به صورت فشرده در چهار سطح C1B2 ،B1 ،A2، A1 سه روز در هفته و به مدت سه ساعت در روز برای افرادی که تمایل دارنددر سریعترین زمان ممکن و با کیفیت مطلوب مطابق با استانداردهای آزمون مربوطه، زبان آلمانی خود را تقویت کنند برگزار می شود.

مدیر مرکز شماره 4 جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان افزود: هر سطح از زبان آلمانی در این مرکز بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ ساعت آموزشی است و فراگیران پس از شرکت در دوره‌ی فشرده پس از یکسال به سطح B2 خواهند رسید.

کلید واژه ها: همایش زبان آلمانی