به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «اصول نگهداری، تعمیرات و عیب یابی موتورهای برون نصب دریایی» وارد بازار نشر شد

۱۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۵ کد : ۵۳۲۲۲ فرهنگی
کتاب « اصول نگهداری، تعمیرات و عیب یابی موتورهای برون نصب دریایی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول نگهداری، تعمیرات و عیب یابی موتورهای برون نصب دریایی» تألیف اد. شرمن، ترجمه حجت شبگرد و سعید خردمند، با شمارگان 500 نسخه، دارای 253 صفحه و 10 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی موتورهای برون نصب که دسته ای از موتورهای احتراق داخلی هستند، پرداخته شده است. این موتورها با قرارگیری در انتهای شناورهای سبک، قوای محرکه مورد نیاز آنها را فراهم می کنند.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت یک میلیون و 300 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان