به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «میکروبیولوژی نوین (از میکروبیوم تا کریسپر)» وارد بازار نشر شد

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۳ کد : ۵۳۹۳۲ فرهنگی
کتاب «میکروبیولوژی نوین (از میکروبیوم تا کریسپر)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب  «میکروبیولوژی نوین (از میکروبیوم تا کریسپر)» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «میکروبیولوژی نوین (از میکروبیوم تا کریسپر)» تألیف پاسکال کوزارت، ترجمه دکتر یوسف نامی، نازیلا ایمنی دیزجیکان و دکتر صالح امیری، با شمارگان 500 نسخه، دارای 212 صفحهو 19 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی کریسپر که نوعی سیستم ایمنی در باکتری ­ها است و می‌تواند ژنوم ویروس را شناسایی و آن را نابود کند پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در پاییز 1401 با قیمت یک میلیون و 100 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان میکروبیولوژی نوین