به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «زمین‌شناسی اقتصادی و کاربردهای کائولن» وارد بازار نشر شد

۱۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۲ کد : ۵۴۵۷۹ فرهنگی
کتاب «زمین‌شناسی اقتصادی و کاربردهای کائولن» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «زمین‌شناسی اقتصادی و کاربردهای کائولن» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «زمین ‌شناسی اقتصادی و کاربردهای کائولن» تألیف مهندس امیرمسعود قزوینی زاده و دکتر هاشم باقری، با شمارگان 500 نسخه، دارای 175 صفحه و10 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

نگارندگان این اثر، تجارب خود در زمینه مواد معدنی و کاربرد آنها را به کار گرفته اند تا اثری پدید آورند کاربردی، که قابل استفاده معدنکاران و معدن داران کائولن و مصرف کنندگان این ماده معدنی و همچنین دانشجویان باشد.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1401 با قیمت 900 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان زمین‌شناسی اقتصادی و کاربردهای کائولن