به میزبانی مجلس شورای اسلامی؛

نمایشگاه معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۷ کد : ۵۴۵۸۱ عمومی
نمایشگاه معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای جهاددانشگاهی به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.
نمایشگاه معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای جهاددانشگاهی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، نمایشگاه معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای حوزه‌های پژوهش و فناوری؛ آموزش و کارآفرینی؛ تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان و فرهنگی جهاددانشگاهی در تاریخ 13 تا 16 اسفندماه 1401 به میزبانی مجلس شورای اسلامی در محل نمایشگاه دائمی خانه ملت برگزار می‌شود.

جهاددانشگاهی به‌عنوان الگوی ایرانی- اسلامی پیشرفت دانش‌بنیان کشور این نمایشگاه را باهدف آشنایی بیشتر  نمایندگان مجلس شورای اسلامی با دستاوردهای این نهاد برخاسته از انقلاب اسلامی برگزار می‌کند و در آن گزیده‌ای از دستاوردهای حوزه‌های پژوهش و فناوری؛ آموزش و کارآفرینی؛ تجاری‌سازی و اقتصاد دانش‌بنیان و فرهنگی جهاددانشگاهی به نمایش می‌آید.