به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «عطار و معنای زندگی» وارد بازار نشر شد

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۱ کد : ۵۵۰۳۲ فرهنگی
کتاب «عطار و معنای زندگی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «عطار و معنای زندگی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب «عطار و معنای زندگی» تألیف دکتر سیدحامد موسوی جروکانی و دکتر حسین مسجدی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 147 صفحه و 3 فصل، در قطع رقعی چاپ و راهی بازار کتاب شد.

این اثر با اتکا به اندیشة عطّار، نشان می­ دهد که آدمی بسته به خصلت­ های هستی و زندگی، ظرفیت وجودی خویش و آگاهی از ارزش وجودی خود، شایستة گزینش کدام یک از رویکردهای پنجگانه سرگردانی و سرگشتگی وجودی، اعتراض به زندگی، زیستن زندگی، استفاده از فرصت زندگی و رسیدن به حیات جاودان خواهد بود و در صورت انتخاب هر یک، معنای زندگی­ اش چیست.

چاپ اول این کتاب در زمستان 1401 با 700 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان