به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا» وارد بازار نشر شد

۲۳ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۲:۱۷ کد : ۵۵۱۷۴ فرهنگی
کتاب «معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا» وارد بازار نشر شد

به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب «معرفی اجمالی مواد آنتروپی بالا»، تألیف یانگ ژانگ، ترجمه دکتر پدرام وردی، با شمارگان 500 نسخه دارای 221 صفحه و 7 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

کتاب حاضر در مورد ابعاد مختلف آلیاژهای آنتروپی بالا از مباحث نظری گرفته تا نحوه ساخت و کاربردهای آن مورد بحث و تحلیل قرار گرفته است.

چاپ دوم این کتاب در زمستان 1401 با قیمت 2 میلیون  و 500 هزار (تمام رنگی) ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس shop.isba.ir اقدام به خرید نمایند.