پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۶۱۳۷ عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر پیام تبریکی صادر کرد.
پیام تبریک رییس جهاددانشگاهی به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی در پیام تبریک دکتر حسن مسلمی‌نائینی آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ماه رمضان، ماهى که قرآن براى هدایت انسان‏ها در آن نازل شده است با برکات سرشار الهی گذشت و سعادتمندانِ بسیاری از برکات این ماه بهره‌مند شدند.

گذراندن این ماه با عبادت، روزه‌داری، توسل، ذکر و خشوع برای مؤمن یک عید به معنای حقیقی ‌است که همواره برکات و آثارش بر زندگی بندگانی که از بندگی خویشتن رها و به بندگی معبود پیوستند جاری خواهد بود.

در حقیقیت عید سعید فطر، روز اجر و پاداش است؛ پاداش برای مؤمنین، نیکوکاران و کسانی که در این ماه مبارک دل‌های خود را به خدای رحیم و غفور نزدیک کردند‌.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی، خانواده معزز شهدا، همکاران جهادگران وخانواده بزرگ جهادانشگاهی تبریک عرض نموده و از خداوند منان می خواهم که عبادات مردم عزیز را در این ماه، با قبول خود و لطف ویژه و خاص خود، ارزش و اعتبار ببخشد و توفیق خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی را بیش از پیش به همه  ما ارزانی دارد.

حسن مسلمی‌نائینی