به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

دوره آنلاین تربیت مدرس مدارس ابتدائی برگزار شد

۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۸ کد : ۵۶۲۰۸ آموزش و کارآفرینی تاپ خبر
مرکز آموزش الکترونیک جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دوره تربیت مدرس مدارس ابتدائی را برای نخستین بار به صورت آنلاین برگزار کرد.
دوره آنلاین تربیت مدرس مدارس ابتدائی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی این واحد دوره تربیت معلم مدارس ابتدائی را برای اولین بار به صورت آنلاین برگزار کرد.

ساراسادات جمالی کارشناس مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: هدف از برگزاری دوره تربیت معلم مدارس ابتدایی به صورت آنلاین آشنایی متقاضیان و علاقه مندان با نحوه آموزش مطلوب ‌است. این دوره مناسب علاقه‌ مندان به تدریس در مدارس غیرانتفاعی و والدینی است که می‌خواهند با روش اصولی، فرزندان خود را در امور درسی راهنمایی کنند.

وی افزود: در این دوره متقاضیان با دروس اول تا ششم ابتدایی از جمله ریاضی، علوم تجربی، دینی، هدیه‌های آسمانی و فارسی آشنا شده و توانایی لازم جهت تدریس این دروس را در مدارس ابتدایی کسب خواهند کرد. علاوه بر این فراگیران این دوره با اصول روانشناسی، ارزشیابی، سنجش پیشرفت تحصیلی، روش ها و فنون تدریس آشنا خواهند شد.

کلید واژه ها: مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تربیت مدرس مدارس ابتدائی