به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

مرحله دانشگاهی مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه برگزار شد

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۵۶۵۹۵ فرهنگی تاپ خبر
مرحله دانشگاهی مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه در دانشگاه صنعتی اصفهان به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
مرحله دانشگاهی مسابقات دفاع سه دقیقه ای پایان نامه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرحله دانشگاهی مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه با حضور شرکت کنندگان در دانشگاه صنعتی اصفهان توسط شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مسابقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در سال گذشته از پایان نامه خود دفاع کرده اند یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی شاغل به تحصیل که تأییدیه پروپوزال خود را از گروه مربوطه اخذ نمودند، در این مسابقات شرکت کرده و طی زمان سه دقیقه به بیان و شرح موضوع پایان نامه خود پرداختند.

این مسابقات توسط سه نفر از اساتید دانشگاه داوری شد و در نهایت دانشجویان زیر به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب نمودند.

- سحر ناوندیان با موضوع پایان نامه: آبکاری الکتروشیمیایی نیکل-کبالت بر روی بسترهای حاوی نانو لوله های 2WTiO آندایز شده و بررسی خواص فوتوالکتروشیمیایی آنها - در مقطع کارشناسی ارشد

- بهناز وفانیا با موضوع پایان نامه: تولید آئروژل بر پایه پروتئین سفیده تخم¬مرغ کاربرد آن در بسته بندی موادغذایی به عنوان عایق حرارتی - در مقطع دکتری

- باران نجفی پور با موضوع پایان نامه: بررسی جمعیت های NAM حاصل از تلاقی جوهای اهلی و وحشی در شرایط تنش خشکی - در مقطع دکتری

لازم به ذکر است نفرات برتر جهت شرکت در مرحله کشوری مسابقات به تهران معرفی می شوند.

کلید واژه ها: مسابقات دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه