برگزاری مرحله منطقه ای (جنوب) یازدهمین دوره مناظرات ملی دانشجویان ایران به میزبانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۲ کد : ۵۶۸۶۸ فرهنگی تاپ خبر
مرحله منطقه ای (جنوب) یازدهمین دوره مناظرات ملی دانشجویان ایران به میزبانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرحله منطقه ای (جنوب) یازدهمین دوره مناظرات ملی دانشجویان ایران با حضور دکتر جعفرپور قائم مقام معاون فرهنگی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و مسؤولین دانشگاه صنعتی اصفهان ، مسؤولین دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، اساتید و دانشجویان در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

این مسابقات به میزبانی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با حضور 12 تیم از استان های چهارمحال و بختیاری، مرکزی، قم، یزد، کهیکیلویه و بویراحمد، فارس، اصفهان و هرمزگان در 4 روز برگزار شد.

مرحله نیمه نهایی این مسابقات شاهد رقابت 4 تیم جدال احسن از استان فارس، شهید خرازی و جهاد علمی از استان اصفهان و دست نامرئی از استان کهکیلویه و بویر احمد بود و پس از دو مناظره نفس گیر، تیم جدال احسن مقام اول، تیم شهید خرازی مقام دوم ، تیم جهاد علمی مقام سوم و تیم دست نامرئی مقام چهارم این دور از مسابقات را کسب کردند.

گفتنی است سه تیم اول مرحله منطقه ای (جنوب) یازدهمین دوره مناظرات ملی دانشجویان ایران به مرحله کشوری مسابقات ملی مناظره اعزام خواهند شد.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان