به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

هجدهمین دوره طرح اردوهای ایران مرز پرگهر برگزار شد

۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۲ کد : ۵۷۱۰۱ فرهنگی
هجدهمین دوره طرح اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
هجدهمین دوره طرح اردوهای ایران مرز پرگهر برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، هجدهمین دوره ملی اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بازدید از کارخانه ظریف مصور واقع در استان چهار محال و بختیاری شهرستان بروجن توسط دانشجویان دانشکده رشته نساجی انجام شد.

در این بازدید یک روزه دانشجویان با ماشین آلات و فرایند موکت سازی که توسط کارشناسان کارخانه تشریح شد، آشنا شدند.

در کارخانه ظریف مصور موکت های نمدی تافتینگ (موکت های بافته شده و پرز بلند)، چمن مصنوعی، انواع کفپوش، (کفپوش خودرو) و انواع فیلتر تولید می شود.

تنوع رنگ و نقش و دو مدل چاپ غلطکی و چاپ لیزری و چگونگی کار با دستگاه ها جذابیت خاصی برای دانشجویان به همراه داشت.

در پایان برنامه از منطقه گردشگری چشمه سیاسرد که چشمه ای خروشان و پر آب است بازدید شد.