به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

وبینار آموزشی آشنایی با هوش مصنوعی ChatGPT برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۸:۳۶ کد : ۵۷۱۵۶ آموزش و کارآفرینی
اولین وبینار آشنایی با هوش مصنوعی ChatGPT توسط مرکز آموزش الکترونیک جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزارشد.
وبینار آموزشی آشنایی با هوش مصنوعی ChatGPT برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سارا جمالی کارشناس مرکز آموزش الکترونیک اظهار کرد: وبینار آشنایی با هوش مصنوعی با توجه به گستردگی و استفاده روزافزون هوش‌ مصنوعی در دنیا و با هدف ارتقا آگاهی علاقمندان از یکی از فناوری‌های متن باز هوش مصنوعی تحت عنوان ChatGPT برگزار شد.

جمالی افزود: در این کارگاه آموزشی علاوه بر معرفی ماهیت ChatGPT و تاریخچه آن و همچنین نحوه ساخت اکانت رایگان برای کاربران ایرانی و نوشتن Prompt های اصولی و حرفه‌ای به قابلیت‌های گسترده این فناوری از جمله برقراری ارتباط با کاربران به عنوان یک دوست خردمند و پرسش و پاسخ، برنامه‌نویسی و خطایابی کدها، ترجمه همزمان متن به چندین زبان مختلف، تصحیح گرامر، دسته‌بندی و خلاصه‌سازی متون، بازاریابی از طریق تولیدمحتوا برای سوشال مدیا، استخراج کلمات کلیدی، استفاده به عنوان منشی جلسه و البته محدودیت های این سرویس، اشاره و همچنین مثال‌های واقعی و کاربردی از این فناوری ارائه شد.

وی ادامه داد: علاقمندان به حیطه هوش مصنوعی جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین دسترسی به ویدئوی ضبط شده این وبینار، می‌توانند به نشانی اصفهان، خیابان پنج رمضان، کوچه ۲۴، مرکز آموزش شماره ۲ جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و یا وبگاه www.jdeiut.ir مراجعه کنند، همچنین شماره تلفن ۳۳۳۷۸۵۲۵-۰۳۱ پاسخگوی سؤالات شما می‌باشد.