رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۴ کد : ۵۷۷۳ تاپ خبر
از سوی دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی، مهندس مرتضی تیموری بعنوان "رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان" منصوب شد.
رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در قسمتی از این حکم آمده است:

با عنایت به سوابق و تجربیات ارزشمند مدیریتی و اجرایی، بدینوسیله به مدت دو سال به عنوان «رییس مرکز آزمون جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان» منصوب می گردید. از جنابعالی انتظار دارد با توجه به اهمیت حفظ سلامت و دقت در برگزاری آزمون ها، ضمن هماهنگی کامل با مرکز آزمون جهاددانشگاهی، در استان نیز با برنامه ریزی و ارتباط مناسب و مؤثر با کلیه مقامات محترم استان و دستگاه های اجرایی ذیربط، زمینه را برای برگزاری امن و سالم آزمون های واگذار شده فراهم سازید..

توفیقات روزافزون شما را از درگاه ایزد منان در پناه توجهات حضرت ولی عصر (عج) در خدمت به مردم شریف و عزیز آن استان خواستار است.