به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «بیوانفورماتیک» وارد بازار نشر شد

۲۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۱ کد : ۵۸۳۹۶ فرهنگی
کتاب «بیوانفورماتیک (راهنمای جامع برای محققین علوم زیستی)» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «بیوانفورماتیک» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،  کتاب «بیوانفورماتیک (راهنمای جامع برای محققین علوم زیستی)» تألیف ادوارد کوری، ترجمه دکتر بهمن پناهی، دکتر آرش جوانمرد، بنت الهدی قویدل و فهیمه هادی با شمارگان 500 نسخه، دارای 350 صفحهو 15 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی موضوعات کلیدی حوزه بیوانفورماتیک با بیانی ساده و مثال های مختلف پرداخته شده است.

چاپ اول این کتاب در بهار 1402 با قیمت یک میلیون و 800 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان