بررسی پژوهش های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان با مشارکت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۰۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۵ کد : ۵۸۶۱۳ فرهنگی
پژوهش های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان با مشارکت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به درخواست معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان، پژوهش های فرهنگی دانشگاه توسط گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مورد بررسی قرار گرفت.

این جلسه با حضور دکتر غلامرضا قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد صنعتی اصفهان و دکتر احمد مهرشاد عضو هیأت علمی دانشگاه اصفهان و به منظور ارزیابی طرح های پژوهشی انجام شده، در دست اجرا و آتی معاونت فرهنگی–اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این جلسه مجریان و پیشنهاد کنندگان به ارائه طرح های پژوهشی فرهنگی، گزارش تحقیق انجام شده و یا طرح نامه پژوهشی خود پرداختند و دکتر قجاوند و دکتر مهرشاد ضمن نقد علمی موارد مطرح شده، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را در مورد پژوهش های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان ارائه کردند.

کلید واژه ها: پژوهش های فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان