چهارمین نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی منطقه ۸ کشور برگزار شد

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۹ کد : ۵۸۸۸ فرهنگی
چهارمین نشست باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع‌طبیعی منطقه ۸ کشور، ۱۶ اسفند ماه، در سالن منتظر القائم دانشکده منابع طبیعی دانشگاه یزد، با دعوت سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان و میزبانی کانون دوستداران محیط زیست دانشگاه یزد، با حضور دانشجویان فعال محیط زیست از استان های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری و تعدادی از مسئولین سازمان دانشجویان در محل دانشگاه یزد  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این نشست، کارگاه تخصصی با موضوع " راهکارهای حفاظت از تنوع زیستی برای توسعه اکوتوریسم در ایران"، توسط دکتر ایران نژاد، عضو هیئت علمی دانشگاه یزد، برگزار شد.

پنل پرسش و پاسخ نیز با حضور نمایندگان محیط زیست (موسی شمسایی) گروه محیط زیست دانشگاه یزد (دکتر ایران نژاد)، تشکل های منطقه ۸ (علی استوار) ،سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی (حسین شاکری مزینانی) و مدیر اجرایی سازمان دانشجویان واحد صنعتی اصفهان (ابراهیم کمالی ) برگزار شد.

همچنین در این نشست، دبیرخانه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، توسط صیاد شیخی ئیلانلو مسئول دبیرخانه باشگاه معرفی و انتخابات شورای مرکزی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی منطقه 8،  برگزار شد.

در این دوره از انتخابات  ایمان حسن پور (دبیر) از دانشگاه صنعتی اصفهان، علی استوار از دانشگاه صنعتی اصفهان، فریده مهدیان زاده از دانشگاه یزد، فربد ناصری از دانشگاه شهرکرد، زهرا شاهوردی از دانشگاه شهرکرد، سروش میر طباطبایی از دانشگاه صنعتی اصفهان و کوثر فتح الهی از دانشگاه شهرکرد، به عنوان دبیر و شورای مرکزی منطقه، به مدت یک سال انتخاب شدند.