بازدید سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی از واحد صنعتی اصفهان

۱۴ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۴۵ کد : ۵۹۰۸۷ عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی از جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بازدید کرد.

از جمله مواردی که مورد بازدید وی قرار گرفت می توان به خط تولید رزین، خط تولید فسفاته و طرح دانش بنیان استحصال نیکل و کبالت از معادن معدنی کشور اشاره کرد.

در جلسه پس از این بازدید، مهندس ابوذر پورمدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به ارائه دستاوردهای آموزشی و تجاری سازی این واحد اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان زمینه مناسب جهت ایجاد دانش فنی، تبدیل به محصول و تجاری سازی در بازار را فراهم کرده است.

وی در ادامه عنوان کرد: در راستای تجاری سازی دانش فنی طرح استحصال نیکل و کبالت و جذب سرمایه گذار، همکاری های لازم با ستفای دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی صورت گرفته است.

در ادامه دکتر مسعود ابراهیمی سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی اظهار کرد: با هدف تسهیل روند تجاری سازی طرح های جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تمامی حمایت های لازم انجام خواهد شد و با ایجاد بستر مناسب جهت اخذ تسهیلات برای راه اندازی کارخانه تولیدی رزین و فسفاته در واحد صنعتی اصفهان اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.

کلید واژه ها: جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاد دانشگاهی