به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان؛

دورهمی صمیمانه تکریم بازنشستگان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۶ کد : ۵۹۸۳۶ عمومی تاپ خبر
به مناسبت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، دورهمی صمیمانه تکریم بازنشستگان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.
دورهمی صمیمانه تکریم بازنشستگان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به مناسبت روز بزرگداشت و تکریم بازنشستگان، مراسم تکریم از پیشکسوتان جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان با محوریت پاسداشت این عصاره های فرهنگ، دانش و تجربه با حضور بازنشستگان و  رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این مراسم مهندس ابوذر پور مدنی رئیس جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: پاسداشت زحمات پیشکسوتان واحد یکی از مهم ترین برنامه های واحد است و تمام تلاش خود را برای برآورده کردن درخواست های این بزرگواران خواهیم داشت.

گفتنی است نمایندگان پیشکسوتان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به بیان درخواست های خود از واحد و نقطه نظرات خود در این مراسم پرداختند.

کلید واژه ها: روز خانواده و تکریم بازنشستگان