تشریح برنامه های دهه امامت و ولایت توسط معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۲۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۱ کد : ۵۹۸۳۷ فرهنگی
گرامیداشت دهه امامت و ولایت و بزرگداشت دو عید قربان و غدیر با برنامه های متنوع فرهنگی در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مهندس احمد پایداری معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ضمن تبریک اعیاد قربان و غدیر بزرگداشت این دو عید بزرگ را از الزامات فرهنگی دانست و اظهار کرد: مناسک حج ابراهیمی و عید قربان در هر سال و حضور مسلمانان از سرتاسر جهان در بیت الله الحرام نشانه اتحاد مسلمانان و اذعان به یگانگی و وحدانیت خداوند است.

پایداری در خصوص گرامیداشت عید غدیر عنوان کرد: تداعی هر ساله واقعه غدیر خم بر هر فرد شیعه ای لازم است و این عید بعنوان عید الله اکبر باید هر ساله درخور شأن و شخصیت ولایت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام گرامی داشته شود.

وی افزود: در همین راستا معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اقدام به برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی–مذهبی در این زمینه کرد که می توان به حضور فرزندان پسر و دختر همکاران تحت عنوان دورهمی های پسرانه و دخترانه در دو روز و متفاوت و برگزاری برنامه های فرهنگی، مذهبی، ورزشی و تفریحی ویژه ایشان اشاره کرد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ادامه داد: برگزاری مراسم جشن با سخنرانی و مداحی پیرامون موضوع غدیر خم و اجرای برنامه های فرهنگی و تفریحی در این جشن برای همکاران جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برنامه ریزی و اجرا شد.

وی اضافه کرد: برگزاری مسابقه کتابخوانی خانواده غدیری ویژه همسران همکاران، برگزاری مسابقه با موضوع "خطبه غدیر خم" در دو بخش گویندگی و نقاشی ویژه فرزندان همکاران و برگزاری مسابقه با موضوع "خطبه غدیر خم"  ویژه فراگیران مراکز آموزشی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در سه بخش ترجمه، گویندگی و نقاشی از دیگر برنامه های معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بود.

کلید واژه ها: مسابقه عید قربان مسابقه عید غدیر معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان