۱۵ عنوان کتاب، در واحد صنعتی اصفهان رونمائی شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۰ کد : ۶۰۴۵ فرهنگی
۲۲ اسفندماه، در مراسمی از ۱۵ عنوان تازه ‏های نشر سازمان انتشارات شعبه ‏ی صنعتی اصفهان رونمائی شد.
۱۵ عنوان کتاب، در واحد صنعتی اصفهان رونمائی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در مراسمی با حضور رئیس واحد صنعتی اصفهان و تعدادی از اعضای هیأت‏ علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، از 15 عنوان تازه ‏های نشر سازمان انتشارات شعبه‏ ی صنعتی اصفهان رونمائی شد.

مدیر شعبه‏ ی سازمان انتشارات صنعتی اصفهان گفت: تاکنون این شعبه 350 عنوان کتاب در حوزه ‏های فنی و مهندسی چاپ نموده است.

رضا زمانی‏زاده افزود: همچنین در سال 97، 32 عنوان کتاب چاپ شده که 15 عنوان آن در نیمه دوم سال 97 بوده است.

وی خاطرنشان کرد: 25 عنوان کتاب‏های چاپ شده دارای افتخاراتی همچون کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، کتاب فصل و کتاب لایق تقدیر می‏باشد.

گفتنی است؛ سازمان انتشارات شعبه‏ ی صنعتی اصفهان جزء اولین شعب تأسیس شده در کشور بوده است که توانسته در طول سال‏ های فعالیت خود خدمات ارزنده ‏ای در حوزه ی نشر کتاب به جامعه دانشگاهی ارائه نماید.