به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب « آموزش جامع مجموعه نرم‌افزارAutoDock Suite » وارد بازار نشر شد

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۲۶ کد : ۶۱۵۷۳ فرهنگی
کتاب « آموزش جامع مجموعه نرم‌افزارAutoDock Suite » در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب « آموزش جامع مجموعه نرم‌افزارAutoDock Suite » وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «آموزش جامع مجموعه نرم‌افزارAutoDock Suite» تألیف، گردآوری و ترجمه علی مهری، دکتر زهرا مؤذنی بیستگانی، دکتر هاجر سیروس با شمارگان 500 نسخه، دارای 105 صفحه و 10 فصل، در قطع وزیری چاپ، و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی تمام قابلیت‌های اصلی این مجموعه نرم‌افزاری به‌صورت تصویری و گام‌به‌گام پرداخته شده است. در فصول ابتدایی به معرفی مراحل توسعه و اکتشاف دارو، در فصول میانی، به بررسی اجمالی مبانی استفاده از این نرم‌افزار و در فصول انتهایی به آموزش نحوه استفاده از قابلیت‌های این مجموعه اختصاص داده شده‌ است.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1402 با قیمت 850 هزار ریال عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: چاپ کتاب شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان