مراسم آغاز سال کاری ۱۳۹۸ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

۱۸ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۲ کد : ۶۱۷۷ تاپ خبر
مراسم آغاز سال کاری ۱۳۹۸ با حضور رئیس، معاونین، مدیران، جهادگران ، پیشکسوتان و بازنشستگان واحد صنعتی اصفهان در مجتمع پذیرایی اردیبهشت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
مراسم آغاز سال کاری ۱۳۹۸ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 17 فرودین ماه، مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد، در اولین روز کاری سال 1398 در جمع جهادگران و پیشکسوتان، با تبریک سال جدید شمسی،  وضعیت توسعه ای و اقتصادی واحد را علی رغم وجود مشکلات اقتصادی متعدد در سطح کشور، بسیار مطلوب ارزیابی کرد و این توفیق را مرهون تلاش و مجاهدت همه ی جهادگران واحد دانست .

گفتنی است؛ این برنامه و گردهمایی بسیار صمیمی، فرصتی مناسب برای دیدار و گفتگو همکاران جهادی، پیشکسوتان و بازنشستگان است که هر ساله در آغازین روزهای سال کاری به همت اداره روابط عمومی واحد برگزار می شود.