برگزاری مسابقه عکس "مسیر دلدادگی" ویژه جهادگران دانشگاهی

۰۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۰ کد : ۶۲۰۱۱ عمومی
مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی واحد ایلام از برگزاری مسابقه عکس "مسیر دلدادگی" ویژه اعضای جهاددانشگاهی سراسر کشور و خانواده محترم آنها خبر داد.
برگزاری مسابقه عکس "مسیر دلدادگی" ویژه جهادگران دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی ایلام، روح‌اله پارسی، مدیر فرهنگی جهاددانشگاهی واحد ایلام با اعلام این خبر اظهار کرد: این مسابقه فرهنگی و هنری به مناسبت فرا رسیدن ایام اربعین حسینی(ع) برای جهادگران دانشگاهی و خانواده محترم آنها که در راهپیمایی عظیم اربعین حضور دارند برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا 22 شهریورماه امسال است، گفت: عزیزان شرکت کننده در این مسابقه حداکثر 5 اثر خود را که مربوط به اربعین 1402 است به شماره  09180869310 در پیام‌رسان‌های داخلی ایتا و بله ارسال کنند.

پارسی افزود: به نفرات اول تا سوم به ترتیب مبلغ 30، 20 و 10 میلیون ریال هدیه داده می‌شود.