به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان:

کتاب «مواد، لوازم و دستور کار برای انواع روش‌های حمام درمانی» وارد بازار نشر شد

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۶۲۲۸۳ فرهنگی
کتاب «مواد، لوازم و دستور کار برای انواع روش‌های حمام درمانی» در جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان منتشر شد.
کتاب «مواد، لوازم و دستور کار برای انواع روش‌های حمام درمانی» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «مواد، لوازم و دستور کار برای انواع روش‌های حمام درمانی» تألیف حسن گلدوز و حسن بسطامی، با شمارگان 500 نسخه، دارای 86 صفحه و 3 فصل، در قطع وزیری، چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در این کتاب به معرفی و آموزش ساخت انواع نمک‌های غوطه‌وری (salt soak)، لایه‌بردارها (اسکراب‌‌ها)، بمب‌‌های حمام پرداخته شده است. علاوه بر این به معرفی روغن‌‌های مفید در حمام درمانی و انواع حمام‌ها، جهت درمان بیماری‌‌های گوناگون نیز می ‌پردازد. با استفاده از آموزش‌های این کتاب، نه تنها می‌توان در منزل حمام درمانی کرد بلکه می‌توان با تولید و بسته‌بندی مواد لازم برای حمام درمانی و فروش آن‌ها، یک کسب ‌وکار کوچک راه انداخت و ضمن کمک به بهداشت و سلامت جامعه از مزایای اقتصادی آن نیز سود برد.

چاپ اول این کتاب در تابستان 1402 عرضه شد و علاقمندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاد دانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.

کلید واژه ها: روش‌های حمام درمانی حمام درمانی شعبه انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان انتشارات چاپ کتاب