دور همی همکاران معاونت آموزشی برگزار شد

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۶۲۸۳۵ آموزش و کارآفرینی
دور همی همکاران معاونت آموزشی در محل مجتمع فرهنگی آموزشی شیخ بهایی اصفهان برگزار شد.
دور همی همکاران معاونت آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دور همی همکاران معاونت آموزشی واحد برگزار شد.

این برنامه به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در محل مجتمع فرهنگی آموزشی شیخ بهایی اصفهان برگزار شد.

در این دور همی همکاران حوزه معاونت آموزشی با حضور در محل مجتمع فرهنگی آموزشی شیخ بهایی اصفهان ضمن استفاده از فضای تفریحی و ورزشی مجتمع و انجام فعالیت های ورزشی نظیر تیراندازی، بدمینتون و ... با تشکیل گردهمایی غیر رسمی به تبادل تجربه کاری پرداختند و  پس از صرف پذیرایی و ناهار در جلسه پرسش و پاسخ با رئیس واحد شرکت کردند.

کلید واژه ها: دورهمی معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان