برگزاری نمایشگاه فن نما در اصفهان

۰۹ مهر ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۶ کد : ۶۲۸۴۸ پژوهشی
نمایشگاه فن نما از تاریخ ۱۰ لغایت ۱۲ مهرماه در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می گردد.
برگزاری نمایشگاه فن نما در اصفهان

دکتر محمدرضا مصلحی مدیر هسته تحقیقاتی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: نمایشگاه فن نما یا نمایشگاه فناوری و نوآوری از تاریخ 10 لغایت 12 مهرماه در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می گردد.

مصلحی گفت: نمایشگاه فن نما با هدف حل چالش های روز صنایع و شهر با استفاده از فناوری های نوین از جمله هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، به ایجاد فضایی برای شرکت ها و استارت آپ هایی که تجربیات تخصصی در خصوص حل چالش های مذکور را دارند می پردازد.

وی افزود: این نمایشگاه به ایجاد ارتباط و حفظ توسعه ارتباط اقتصادی و زیست بوم فناوری در حوزه هوش مصنوعی، اینترنت اشیا و فن آوری های نوین کمک خواهد کرد.

عضو کمیته برنامه ریزی و معرفی چالش های فن نما ادامه داد: این نمایشگاه با حضور شرکت های دانش بنیان، ادارت، سازمان ها، صنایع، دانشگاه اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه آزاد با محوریت شهرداری اصفهان برپا خواهد شد.

وی عنوان کرد: بخشی از برنامه های این نمایشگاه شامل برگزاری مسابقات و رویدادهای دانشجویی و دانش آموزی است.

عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی گفت: انتظار می رود پس از پایان برگزاری این نمایشگاه، شرکت ها یا استارت آپ ها به حل چالش های شهری مانند مدیریت توزیع اتوبوسرانی، بهینه کردن زمان انتظار مسافران، مدیریت اصفهان کارت، آنالیز داده های فروشگاه های کوثر و میادین میوه و ... بپردازد.

وی در پایان گفت: امید است جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عنوان یکی از حامیان و برگزار کنندگان این نمایشگاه با کمک دیگر برگزار کنندگان نقش قابل توجهی در دستیابی به اهداف این نمایشگاه ایفا نماید. همچنین علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارگاه اینترنتی فن نما به آدرس fannama.ir  مراجعه کنند.

کلید واژه ها: فن نما نمایشگاه فن نما هوش مصنوعی اینترنت اشیا